html templates

PUBLICITATE OUTDOOR

Incercati sa ajungeti la potentialii clienti si sa va dezvoltati afacerea? Indiferent daca sunteti un proprietar al unei mici afaceri care are in vedere publicitatea pentru prima data sau un media-buyer care cauta modalitati de completare a campaniei media a clientului dvs., avem o varietate de produse care va ajuta sa atingeti obiectivele dvs. de publicitate si sa va distingeti de competitie.

PANOURI STRADALE

Situate in zonele dens populate comerciale si urbane, backliturile sunt perfecte pentru a va transmite mesajul publicului local. Atingeti-va tinta si publicul prin utilizarea backliturilor, pentru apropierea lor de intreprinderile de vanzare cu amanuntul, unde acestea pot stimula vanzarile.

MESHURI

Marimea conteaza! Formate publicitare de mari dimensiuni situate pe bulevarde ca Iuliu Maniu, Unirii, Ion Mihalache, Brasov, Timisoara,
Oferind vizibilitate foarte mare, meshurile se preteaza pentru campanii publicitare pe termen lung, creand brand awareness cu nivel ridicat de acoperire. Sunt vizibile de la distante mari, atat de pe drumurile principale cat si de pe cele secundare. 

PRISME SI CUBURI

Montate pe trotuar sau in scuaruri pe bulevarde aglomerate din Bucuresti, cu vizibilitate pe toate trei sau patru fete. Dimensiunile lor sunt 3x6m, 4x6m, 10x10m 

ALPINISM UTILITAR

Va putem pune la dispozitie serviciu de alpinism utilitar pentru montarea de mesh-uri sau alte activitati ce necesita o echipa specializata si autorizata pentru lucrari la inaltime.

Adresa

Str. Theodor Sperantia Nr. 14
Bucuresti, Postal cod: 030935

Contact

Email: office@spinmedia.ro                     
Telefon: 021 320 70 70                     
Mobil: 0733 683 462