PUBLICITATE OUTDOOR

Publicitatea Out-of-Home (OOH) este mai mult ca oricand o investitie prioritara, intr-o lume a click-urilor, share-urilor, like-urilor. Mesajul unei campanii publicitare outdoor nu poate fi blocked, skipped sau vizualizat de boti. Publicitatea outdoor este activa non-stop, imbinand mesajul campaniei publicitare cu publicul audienta.

PANOURI STRADALE

Situate in zonele dens populate comerciale si urbane, backliturile sunt perfecte pentru a va transmite mesajul publicului local. Atingeti-va tinta si publicul prin utilizarea backliturilor, pentru apropierea lor de intreprinderile de vanzare cu amanuntul, unde acestea pot stimula vanzarile.

MESHURI

Marimea conteaza! Formate publicitare de mari dimensiuni situate pe bulevarde ca Iuliu Maniu, Unirii, Ion Mihalache, Brasov, Timisoara, oferind vizibilitate foarte mare, meshurile se preteaza pentru campanii publicitare pe termen lung, creand brand awareness cu nivel ridicat de acoperire. Sunt vizibile de la distante mari, atat de pe drumurile principale cat si de pe cele secundare. 

PRISME SI CUBURI

Montate pe trotuar sau in scuaruri pe bulevarde aglomerate din Bucuresti, cu vizibilitate pe toate trei sau patru fete. Dimensiunile lor sunt 3x6m, 4x6m, 10x10m 

ALPINISM UTILITAR

Va putem pune la dispozitie serviciu de alpinism utilitar pentru montarea de mesh-uri sau alte activitati ce necesita o echipa specializata si autorizata pentru lucrari la inaltime.