web maker

OBIECTE PROMOTIONALE

Obiecte promotionale pentru campanii de marketing si evenimente. Poti alege din mai multe cataloage o gama variata de articole promotionale pentru campania ta de marketing. La cerere materialele promotionale pot fi personalizate.

Pixuri personalizate

PIXURI PERSONALIZATE

Brelocuri personalizate

BRELOCURI PERSONALIZATE

Brichete personalizate

BRICHETE PERSONALIZATE

Umbrele personalizate

UMBRELE PERSONALIZATE

Sepci personalizate

SEPCI PERSONALIZATE

Tricouri polo personalizate

TRICOURI POLO PERSONALIZATE

Sorturi personalizate

SORTURI PERSONALIZATE

Hanorace personalizate

HANORACE PERSONALIZATE

Rucsac personalizat

RUCSAC PERSONALIZAT

Birotica

BIROTICA SI PAPETARIE

Travel

TRAVEL

Genti personalizate

GENTI PERSONALIZATE

CATALOAGE CU OBIECTE PROMOTONALE SI TEXTILE

Tricori conservate

Incearca si tricourile conservate!

Tricouri la cutie de conserva. In aceste cutii poti introduce tricouri, materiale promotionale, produse alimentare preambalate etc. Acest produs poate fi folosit cu impact maxim in campanii promotionale sau evenimente.

De ce obiecte promotionale?


Va oferim o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare complete pentru promovarea companiei sau institutiei dumneavoastra! De asemenea, aveti posibilitatea sa va alegeti dintr-o gama variata de obiecte promotionale personalizate, special create pentru un anume eveniment sau campanie promotionala.
Oferta noastra de obiecte promotionale personalizate se extinde in continuu oferind atat pentru agentiile de publicitate cat si pentru clientii finali o paleta larga de produse promotionale personalizate. De ce obiecte promotionale? Pastram preturile cele mai mici si nu facem risipa de talent. Suntem platiti pentru rezultate, nu pentru promisiuni. Fiind importator direct de obiecte promotionale avem la dispozitie cataloage dedicate din care va puteti alege orice obiecte promotionale in functie de specificul campaniei promotionale. Ne preocupa in permanenta inovatia si cautam constant idei noi, articole promotionale inedite astfel incat sa putem satisface si cea mai neobisnuita solicitare.